Tentang PAKEJ UMRAH Kami

Keluarga Musafir Anda

LEGASI TRAVEL & TOURS (M) SDN BHD adalah syarikat Bumiputra dan ditubuhkan pada Mac 2019 dengan lesen penuh yang dikeluarkan oleh Kementerian Pelancongan Malaysia dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan. Dengan aktiviti utama yang merangkumi Tiket, Lawatan Masuk & Keluar, Umrah & Haji, MICE, Penginapan, Program Dibuat Khusus kerana kami memenuhi keperluan pasaran Domestik dan Antarabangsa.

Sebagai pereka pelancongan, perancang percutian dan penasihat perjalanan dengan pengalaman luas dan perunding yang menawarkan tip perjalanan penuh dan dengan pelbagai pengetahuan produk. Kami adalah di sini untuk membantu anda mencari percutian yang sesuai dengan nilai tambah untuk wang anda dan untuk memenuhi bajet pelancongan anda. Klik di sini untuk meilhat tentang pakej umrah yang kami tawarkan.

LEGASI TRAVEL & TOURS (M) SDN BHD
KPK/LN: 9627
SSM: 1316797-M

tentang-pakej-umrah

Rakamkan Memori Indah Dalam Musafir

Legasi Travel adalah sebuah syarikat milik penuh bumiputera Muslim Malaysia. Ia ditubuhkan dengan tujuan untuk menyemarakkan industri pelancongan mesra Muslim termasuk umrah dengan berusaha menyajikan perkhidmatan dan pelayanan kepada para pelanggan.

Di Legasi kami tidak menjanjikan bulan bintang atau perkhidmatan bertaraf kayangan tapi kami bertekad dan komited untuk memberi khidmat terbaik sesuai dengan slogan yang kami gunakan “Keluarga Musafir Anda”.

Menyedari kewujudan syarikat perkhidmatan umrah begitu banyak, kedatangan kami ke arena ini bukan untuk bersaing dengan sesiapa, tetapi lebih kepada kerjasama dan saling bantu membantu sesama Muslim.

Jom bersama kami di Legasi kita rakamkan memori indah dalam musafir menggali ibrah. Klik di sini bagi melihat tentang pakej umrah yang kami sediakan dan semak jadual penerbangan umrah anda.

Alamat

Legasi Travel & Tours Sdn Bhd (1316797-M)
B1-03A-1, Space U8, No 6,
Persiaran Pasak Bumi, Bukit Jelutong,
40150 Shah Alam, Selangor.

KPK/LN : 9627  MATTA : MA67346

Ikuti Kami Di Sosial Media

Scroll to Top